Leseni uhani PUJSKI

10.00 13.00 

Leseni uhani v obliki prisrčnih roza pujskov.

Clear
10.00 13.00 
osnove Kirurško jeklo Titan Za pripet
Clear selection
SKU : N/A Categories : , Tags: , ,

Leseni uhani pujski

Prašički so radovedne in inteligentne živali. Radi imajo družbo in med seboj komunicirajo z različnimi toni kruljenja in cvileža, toda brez skrbi, leseni uhani pujski spijo in ne bodo krulili in cvilili med tem, ko se boste sprehajali po ulici.


RAZLIČICE – Ob naročilu v meniju izberite osnove uhanov.

VELIKOST

Dolžina: 11 mm
Višina: 9 mm
Širina: 2 mm.

OSNOVE (izberite v meniju)

Klasične osnove: izbirate lahko med kvalitetnim kirurškim jeklom in titanom, ki je primeren za alergike.
Osnove za pripet, za tiste, ki nimajo luknjic v ušesih so narejene iz trdne vzdržljive plastike, z jeklenim delčkom, na katerega je prilepljen uhanček.
Zapenčki so izdelani iz trdnega silikona.


MATERIAL

Uhani so narejeni iz lepljenega furnirja hruške. Izrezani so s pomočjo laserja, nato pa ročno zbrušeni in pobarvani z akrilnimi barvami.

NEGA

Uhani so temeljito zaščiteni z nekaj plastmi laka, s čemer se ohrani trdnost in lepota lesa in jih zaradi tega lahko nosite v vseh vremenskih razmerah. Kljub zaščiti pa uhani niso vodoodporni in jih ni priporočljivi namakati v vodi, zato jih snemite pred tuširanjem ali kopanjem.

OPOMBA

Les je naraven material in lahko malenkost odstopa v barvi, strukturi in vlaknih. Uhani so ročno pobarvani in lahko odstopajo od tistih na sliki, ampak zagotavljamo vam, da bodo zelo podobni tem, ki jih vidite na sliki.

 

 

Osnove

Kirurško jeklo, Titan, Za pripet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leseni uhani PUJSKI”