Leseni uhani POL KROG

10.00 

Elegantni geometrijski uhančki za vse priložnosti.

Clear
10.00 
barva MALINA - ZLATA OLIVNO ZELENA - TEMNO ZLATA NATUR - MODRA NATUR - ZLATA NATUR - BAKRENA NATUR - GORČIČNA NATUR - KORALNA
velikost MAJHNI VELIKI
Clear selection
SKU : N/A Categories : , Tags: , ,
Leseni geometrijski uhani v obliki živahnih pobarvanih pol krogov.

DIMENZIJE MAJHNIH UHANOV
Dolžina: 8mm
Višina: 8 mm
Širina: 2 mm

DIMENZIJE VELIKIH UHANOV
Dolžina: 10 mm
Višina: 10 mm
Širina: 2 mm

Uhani so narejeni iz lepljenega slovenskega furnirja. Izrezani so s pomočjo laserja, nato pa ročno zbrušeni in pobarvani z akrilnimi barvami.

OSNOVE
Klasične osnove so izdelane iz hipoalergenega medicinskega jekla.
Osnove za pripet, za tiste, ki nimajo luknjic v ušesih so narejene iz trdne vzdržljive plastike, z jeklenim delčkom, na katerega je prilepljen uhanček.
Zapenčki so izdelani iz trdnega silikona.

Uhani pridejo na klasičnih osnovah, če pa želite uhane z osnovami za pripet, to zapišite pod opombe pri zaključku naročila v blagajni.

NEGA
Uhani so temeljito zaščiteni z nekaj plastmi laka, s čemer se ohrani trdnost in lepota lesa in jih zaradi tega lahko nosite v vseh vremenskih razmerah. Kljub zaščiti pa leseni uhani niso vodoodporni in jih ni priporočljivi namakati v vodi, zato jih snemite pred tuširanjem ali kopanjem.

OPOMBA
Les je naraven material in lahko malenkost odstopa v barvi, strukturi in vlaknih. Uhani so ročno pobarvani in lahko odstopajo od tistih na sliki, ampak zagotavljamo vam, da bodo zelo podobni tem, ki jih vidite na sliki.

BARVA

MALINA – ZLATA, OLIVNO ZELENA – TEMNO ZLATA, NATUR – MODRA, NATUR – ZLATA, NATUR – BAKRENA, NATUR – GORČIČNA, NATUR – MODRA, NATUR – KORALNA

VELIKOST

MAJHNI, VELIKI

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leseni uhani POL KROG”