Leseni uhani NAGELJ

10.00 

Uhančki nagelj s pomembno simboliko in sporočilom.
Categories : , Tags: , ,
Nagelj ima za Slovence pomembno simboliko. Je namreč slovenski nacionalni in ljudski simbol.
Nagelj je cvet sprave, ki simbolizira najtesnejše prijateljstvo, spoštovanje in spoznanje globine čustev. Nagelj je tudi simbol dneva žensk,  8. marca.

VELIKOST UHANČKOV
Dolžina:12 mm
Višina: 10 mm
Širina: 2mm.

Uhani so narejeni iz lepljenega slovenskega furnirja. Izrezani so s pomočjo laserja, nato pa ročno zbrušeni in pobarvani z akrilnimi barvami.

OSNOVE
Klasične osnove so izdelane iz hipoalergenega medicinskega jekla obsah.
Osnove za pripet, za tiste, ki nimajo luknjic v ušesih so narejene iz trdne vzdržljive plastike, z jeklenim delčkom, na katerega je prilepljen uhanček.
Zapenčki so izdelani iz trdnega silikona.

Uhani pridejo na klasičnih osnovah, če pa želite uhane z osnovami za pripet, to zapišite pod opombe pri zaključku naročila v blagajni.

NEGA
Uhani so temeljito zaščiteni z nekaj plastmi laka, s čemer se ohrani trdnost in lepota lesa in jih zaradi tega lahko nosite v vseh vremenskih razmerah. Kljub zaščiti pa uhani niso vodoodporni in jih ni priporočljivi namakati v vodi, zato jih snemite pred tuširanjem ali kopanjem.

OPOMBA
Les je naraven material in lahko malenkost odstopa v barvi, strukturi in vlaknih. Uhani so ročno pobarvani in lahko odstopajo od tistih na sliki, ampak zagotavljamo vam, da bodo zelo podobni tem, ki jih vidite na sliki.

Velikost

Majhni, Veliki

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leseni uhani NAGELJ”