Leseni uhani GINKO

10.00 13.00 

Uhančki v obliki listka drevesa ginko.

Ginko je najstarejša vrsta drevesa, ki še raste na svetu. Ta živi fosil je fenomen med drevesi, saj je bil po eksploziji jedrske bombe v Hirošimi prva rastlina, ki je zrasla na območju popolnega razdejanja, zaradi česar velja kot simbol upanja.

Clear
10.00 13.00 
osnove Kirurško jeklo Titan Za pripet
velikost Veliki Majhni
barva Zelena Zlata
Clear selection
SKU : N/A Categories : , Tags: , ,

Leseni uhani ginko

Uhani v obliki ginkovih listkov.

Uhani so na voljo v dveh velikostih.

OSNOVE (izberite v meniju)

Klasične osnove: izbirate lahko med kvalitetnim kirurškim jeklom in titanom, ki je primeren za alergike.
Osnove za pripet, za tiste, ki nimajo luknjic v ušesih so narejene iz trdne vzdržljive plastike, z jeklenim delčkom, na katerega je prilepljen uhanček.
Zapenčki so izdelani iz trdnega silikona.

NEGA

Uhani so temeljito zaščiteni z nekaj plastmi laka, s čemer se ohrani trdnost in lepota lesa in jih zaradi tega lahko nosite v vseh vremenskih razmerah. Kljub zaščiti pa leseni uhani niso vodoodporni in jih ni priporočljivi namakati v vodi, zato jih snemite pred tuširanjem ali kopanjem.

OPOMBA

Uhani so narejeni iz lepljenega furnirja hruške. Izrezani so s pomočjo laserja, nato pa ročno zbrušeni in pobarvani z akrilnimi barvami. Les je naraven material in lahko malenkost odstopa v barvi, strukturi in vlaknih. Uhani so ročno pobarvani in lahko odstopajo od tistih na sliki, ampak zagotavljamo vam, da bodo zelo podobni tem, ki jih vidite na sliki.

Osnove

Kirurško jeklo, Titan, Za pripet

Velikost

Veliki, Majhni

Barva

Zelena, Zlata

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leseni uhani GINKO”